E-mail:
Parola:
    Ai uitat parola? | Înregistrare

Principală » Fişiere » Sport


2Parale.ro

Despre fifa 07, acest site si joc in general
2013-08-24, 13:58Despre fifa 07, acest site si joc in general

    Acest site ofera o varietate de competitii online spre relaxare si demonstrarea calitatilor mentale in primul rand si de caracter. Caracterul, respectul, fair play-ul promovat pe acets site reprezinta un punct de referinta pentru tot ce inseamna "sport online". Sunt multe site-uri care ofera competitii online dar pe niciunul nu se gaseste o asa "densitate" de jucatori cu caracter, jucatori fair play ca pe acest site, daca nu crezi ... inscrie-te in competitiile de aici si te vei convinge.
    Sensul jocului este dat de felul in care joci acel joc, de la UCL, Fifa 07, Fifa 08 sau chiar si 8 ball ... am mai scris-o si o voi mai scrie, si anume ca jocul bazat pe lipsa de fair play, lipsa de respect si noroc nu poate fi decat pierdere de timp si nu poate da ca rezultat decat un scor mincinos. Jocul care este bazat insa pe respect, fair play si cunostintele cu privire la acel domeniu nu poate fi altfel decat o placere, o relaxare intr-un mediu online frumos. Acest aspect poate fi distins jucand pe acest site in spunem  noi cele mai frumoase competitii dintre toate site-urile ... avem jucatori foarte buni care isi pot "masura" abilitatile de gamer cu orice alt site "rival". Spun rival cu ghilimelele de rigoare pentru ca nici un alt site indiferent de profilul lui nu este considerat rival de catre site-ul Cupe Online. Site-ul nostru isi propune sa-ti ofere o alternativa de relaxare, competitie in care sa te simti acasa.
    Ideea de a face acest articol mi-a venit dupa ce am jucat meciurile din ultimul duel cu site-ul Ecupe, un site cu acelasi profil ca si noi. Acest duel de la inceputul lui pana la sfarsit sa dovedit o pierdere de timp in esenta ... pentru ca placere in joc nu a existat, respect din partea adversarilor nu a existat nici in teren dar la unii nici in conversatiile lor de dinainte de meci ... disperarea unora de a folosi bugurile (greseli ale jocului, nu incalcare de regulament) unui joc sa castige si bucurandu-se precum un copil care i-a "furat" inghetata amicului nu o pot intelege niciodata. Ca si exemplu (nu cred ca mai e nevoie) din meciurile de Fifa 07 folosirea excesiva a flancurilor, a cornerului scurt executat cu pasa scurta plus centrare in careul mic cu q+w, faulturile foarte dese la mijlocul terenului nu pot face dintr-un joc decat o pierdere de timp si un deznodamant fals. Singurul argument, nici ala foarte valabil in care se poate demonstra cine ar fi jucat mai bine sau nu este statistica de dupa joc, ea este singura care poate demonstra cine a jucat "fotbal" (in cazul jocurilor Fifa 07, Fifa 08) si cine a jucat bambilici ...
    Site-ul Cupe Online tine sa-i multumeasca tuturor site-urilor cu care a facut dueluri pe diferite jocul si sa le invite la prietenie, la respect si la invatarea termenului "fair play", acel mod prin care un joc il transformi intr-o placare indiferent de deznodamant.
    Jucatori precum Danutzu, Lovefly, Imrazvan, CosminS28, Vlad-fifa92, Adrian (cu voia dumneavoastra / autorul articolului) si altii ... iti ofera in meci cu ei un joc de calitate, un joc superior, un adevarat regal fotbalistic chiar in care de dupa meci termenul RESPECT predomina si "antreneaza" intr-un mod frumos jucatorul la o competitie CORECTA. Site-ul Cupe Online a fost printre primele site-uri care a interzis complet folosirea de "A - lung & D - lung" din propiul teren spre ultimul atacant (explicatia completa o gasesti la "Regulament") fix pentru a indemna jucatorul la un joc de calitate. Poate va intrebati de ce tot scrie aici mai mult de Fifa 07, pai pentru ca acest joc este cel mai popular pe acest site, cam asta ar fi explicatia ...
    Ca si incheiere ii rog pe cei care se simt cu "musca pe caciula" in ceea ce priveste lipsa celor 7 ani de acasa sa o dea jos, pe ea, pe musca ... sa-si schimbe caciula si sa isi spele capul biiiiine, poate asa ramane doar respectul acolo ... sus.
Categorie: Sport | Adăugat de: Admin | Tag-uri: general, Si, joc, fifa 07, competitii, despre, Competitie, Site, acest, in
Vizualizări: 1102 | Descărcări: 0 | Comentarii: 5 | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 4
avatar
1 Dima • 02:12, 2013-08-25
Cel mai frumos site , Cel mai tare Admin ! Respect  biggrin
avatar
2 Imrazvan • 20:33, 2013-08-25
Eu am venit pe acest site un urma  unui duel ecup vs cupeonline, aceasta este metoda prin care se pot aduce jucatori, prin dueluri cu alte site-uri ei pot veni aici. De venit am venit, dar m-au tinut 3 lucruri :
1. Ligile carrer, nu am gasit in alta parte asa ceva.
2. Adrian, un om cu care poti sta de vorba despre orice legat de site si nu numai. Respect.
3. Unii jucatori prin jocul lor, sau caracterul lor, amintesc pe danutz, dima, quick(mai stie cineva ceva de el?), lovefly si mai sunt si altii.
Legat de ce ai scris tu Adrian, iti dau dreptate mai putin la faza cu corner scurt pentru ca si eu folosesc si nu se da q-w, se centreaza simplu cu A iar aceasta faza este intalnita des in executia cornerelor din fotbalul real, pasa scurta+centrare. Eu sunt total contra combinatiilor a-lung, d-lung,q-w, a-d, a-a, q-z-d pentru ca ele exprima neputinta la care recurg jucatorii care nu pot juca fifa prin pase sau faze frumoase, in loc sa creeze o faza da q-w si ajunge in fara porti, ce poate fi mai urat....sau prin utilizarea excesiva a marginii terenului.
Felicitari pentru cuvinte si sa ne distram in meciuri frumoase pentru ca fiecare jucator ascunde in spate un caracter si uneori jocul reflecta caracterul.
avatar
3 Imrazvan • 20:51, 2013-08-25
Si apropo, intersant gif-ul de mai sus :)) ne tii in priza cu el .
avatar
4 Adrian • 21:20, 2013-08-25
Multumesc biggrin
avatar