E-mail:
Parola:
    Ai uitat parola? | Înregistrare

Principală » Fişiere » Simulator


2Parale.ro

Football Manager 2013
2012-11-16, 20:44
Football Manager 2013

Jocurile de fotbal sunt unele dintre cele mai de succes titluri din industria de jocuri video, graţie publicului extrem de pasionat şi totodată numeros căruia li se adresează. Cele mai vândute titluri sunt cele care orientate pe acţiune, ce permit controlul jucătorilor în timpul meciurilor. Există însă şi un alt tip de joc de fotbal, destinat celor care îşi doresc să experimenteze experienţa completă a cluburilor de fotbal: simulatoarele de management de fotbal. Football Manager 2013 se încadrează în această categorie.

Din start trebuie să anunţ că un astfel de joc este croit pentru cei ce adoră strategia şi atenţia la detalii. Cei cărora nu le pasă de transferuri, fani, relaţii cu presa, discuţiile cu staff-ul echipei, programe de antrenament, grafice, rapoarte, bugete, moralul jucătorilor sau aşteptările finanţatorilor ar trebui să stea departe un astfel de joc. Pe de altă parte, cei care la citirea enumeraţiei din fraza anterioară au simţit o provocare sau o şansă de a-şi împlini un vis ar trebui neapărat să citească acest articol şi să încerce cel puţin varianta demonstrativă a jocului.

Noua interfaţă din Football Manager 2013 este parcă mai bine organizată şi foloseşte cu o mai mare eficienţă spaţiul disponibil pe ecran. Există şi posibilităţi de gestionare a informaţiilor ce se doresc afişate în anumite secţiuni principale, iar tema generală de culori a interfeţei diferă în funcţie de echipa pe care jucătorul alege să o conducă. De obicei aceste teme sunt frumoase şi deloc dernanjante. Există şi opţiunea de a modifica această schemă de culori după bunul plac, lucru foarte util atunci când antrenăm echipe ale căror scheme de culori au fost adoptate prost în interfaţă. Dacă eşti managerul echipei Steaua Bucureşti, ochii îţi sunt pur şi simplu asediaţi de nişte ecrane cu un contrast roş-albastru extrem de strident. Acest inconvenient ar fi putut fi rezolvat din start de către producători, însă probabil că s-au concentrat pe facilităţi ceva mai importante.

Trailer:Mai multe pe http://http://www.go4games.ro/stiri-si-articole/sport-auto/football-manager-2013-review-fotbal-la-puterea-infinit-10285064

Categorie: Simulator | Adăugat de: Adrian | Tag-uri: info, nou, football, Cupe, online, Manager, descriere, informatii, 2013, NEW
Vizualizări: 368 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
avatar
1 MasterX • 03:27, 2013-01-05
E real jocul si managerul ,dar cateodata e plictisitor http://s57.ucoz.net/sm/1/cry.gif
avatar
2 MasterX • 03:29, 2013-01-05
avatar