E-mail:
Parola:
    Ai uitat parola? | Înregistrare

Principală » Fişiere » Casual / Browser


2Parale.ro

Coreea de Nord: Nu vom mai putea garanta securitatea ambasadelor straine
2013-04-06, 02:44

Coreea de Nord: Nu vom mai putea garanta securitatea ambasadelor straine. Reactia MAE roman


Coreea de Nord a transmis ca, incepand din 10 aprilie, nu mai poate garanta securitatea misiunilor diplomatice straine de la Phenian pentru ca exista "riscul unui conflict", informeaza AFP.

Ministerul roman de externe spune ca "este in contact permanent cu Uniunea Europeana si cu NATO si ca va asigura securitatea cetatenilor romani din Coreea de Nord".

Sefii misiunilor diplomatice ale statelor Uniunii Europene se vor reuni sambata, la Phenian, pentru a decide eventuala retragere a personalului diplomatic, informeaza Mediafax.

"Sefii misiunilor de la Phenian se vor reuni sambata pentru a adopta o pozitie comuna si actiuni comune", a anuntat Ministerul bulgar de Externe.

Rusia, Cehia, Bulgaria si Marea Britanie au fost invitate de Phenian sa analizeze posibilitatea evacuarii personalului diplomatic din ratiuni de securitate.

"Coreea de Nord a convocat reprezentantii tuturor ambasadelor straine pentru a le oferi asistenta daca doresc evacuarea misiunilor", precizeaza Ministerul bulgar de Externe.

Sursa: 

http://www.sport.ro/

Categorie: Casual / Browser | Adăugat de: Adrian | Tag-uri: nu, ambasadelor, putem, mai, de, securitatea, Nord, coreea, garanta, vom
Vizualizări: 342 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar