E-mail:
Parola:
    Ai uitat parola? | Înregistrare

Principală » Fişiere » Casual / Browser


2Parale.ro

Andrea Bocelli anunţă invitaţii săi pentru concertul de la Romexpo
2013-04-09, 22:36


Andrea Bocelli anunţă invitaţii săi pentru concertul de la Romexpo

Concertul lui Andrea Bocelli din 25 Mai, de la Romexpo, se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitaţi speciali ai maestrului mărindu-se. Dacă până ieri pe listă se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, azi Andrea Bocelli continuă seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasică internaţională, dar şi din România: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio precum şi Orchestra Naţională Radio.

Angela Gheorghiu şi-a făcut debutul internaţional în 1992, la Royal Opera House, din Londra, în La Boheme. Printre cele mai importante apariţii din ultimii zece ani se numără La Rondine şi Pagliacci de la Royal Opera House, Romeo et Juliette la Choregies d'Orange şi la Festivalul de la Salsburg, Faust la Metropolitan Opera New York şi multe altele. Aplaudată de milioane de fani de pe întregul mapamond, Angela Gheorghiu primeşte numeroase recunoaşteri din partea criticilor de gen, fiind recompensată cu numeroase dinstincţii şi premii.
      
Soprana Paola Sanguinetti a absolvit conservatorul de muzică "Arrigo Boito". În 1994 câştigă a cincisprezecea ediţie a competiţiei "Mattia Battistini", în Rieti, şi, astfel, i se deschid porţile recunoaşterii internaţionale a talentului său. Din 1997 începe să colaboreze constant cu Andrea Bocelli, alături de care susţine concerte în turneul din Europa, iar, în 1998, în turneul din America, cu concerte în Miami, New York, Rio de Janeiro, Buenos Aires.
      
Un alt invitat de seamă al maestrului este nimeni altul decât dirijorul Marcello Rota. În cariera sa impresionantă, Marcello Rota a condus de la pupitrul de dirijor marile orchestre ale lumii, încântând audienţa de fiecare dată.
       
Grupul CARISMA a luat fiinţă în anul 2011, după ce doi talentaţi chitarişti au lăsat de-o parte ambele cariere solo remarcabile: Magdalena Kaltcheva şi Carlo Corrieri. Aceştia combină tehnica lor extraordinară cu sunetul modern şi inovator, rezultatul fiind un stil natural, care stabileşte o nouă direcţie în muzică.
        
Un alt român, Cezar Ouatu - câştigătorul Eurovision România va urca pe scena de la Romexpo alături de maestrul Andrea Bocelli.
       
Orchestra Naţională Radio vine să completeze ilustra listă a invitaţilor tenorului Andrea Bocelli. Cu o tradiţie de aproape un secol, Orchestra Naţională Radio a avut la pupitrul său maeştrii artei dirijorale româneşti precum Ionel Perlea, Constantin Silvestri, Horia Andreescu, dar şi invitaţi precum George Enescu, Carlo Zecchi, Kurt Masur şi mulţi alţii. Orchestra Naţională Radio a acompaniat solişti vocali celebri precum Montserat Caballe, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Ileana Cotrubas, Jose Carreras şi Angela Gheorghiu.
Corul Radio a fost înfiinţat în 1940, ajungând în scurt timp unul dintre cele mai apreciate coruri din Europa. În lunga carieră, Corul Radio a efectuat turnee în Germania, Bulgaria, Spania, Grecia, Israel, colaborând  adesea cu orchestre de renume din ţară şi străinătate.
       
Pe 25 Mai, la Romexpo Bucureşti, românii se vor bucura de compania selectă a lui Andrea Bocelli şi a invitaţilor săi speciali şi vor asculta pentru prima oară live melodii precum: "Time To Say Goodbye", "Con te Partiro", "Vivo Per Lei", "Besame Mucho" sau "Nessun Dorma", dar şi piese de pe noul album.
Pentru toţi cei ce îşi doresc să-i asculte live pe Andrea Bocelli şi invitaţii săi, mai sunt bilete disponibile în următoarele locaţii:  Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria,  Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro şi andreabocelli.com/ticket.

Preţurile biletelor sunt:
- Zona VIP – 1400 lei
- Categoria I – 900 lei
- Categoria II – 750 lei
- Categoria III – 550 lei
- Categoria IV – 350 lei
- Categoria V – 250 lei
- Zona In Picioare (fără loc) – 150 lei
Concertul ANDREA BOCELLI va avea loc pe 25 Mai, la Romexpo Bucureşti, şi este un eveniment organizat de  Project Events, European Event Service şi Pentagon Music Management.

SURSA: Mai multe informatii pe http://www.amosnews.ro2Parale.ro

Categorie: Casual / Browser | Adăugat de: Adrian | Tag-uri: pentru, anunţă, Andrea, invitaţii, Romexpo, Bocelli, La, de, Concertul, săi
Vizualizări: 444 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar