E-mail:
Parola:
    Ai uitat parola? | ÎnregistrareContact Administrator Cupe Online


<< Site-ul Cupe Online va ofera mai multe servicii. Competitii Online de Fifa, Counter-Strike 1.6, Formula 1, Need for Speed, Remi, Pro Evolution Soccer 09, TOCA Race Driver, UEFA Champions League 2006-2007 & Virtual Tennis 3 dar si Meciuri Online & Live Score >>

Daca vrei sa fim parteneri sau pentru alte informatii contacteaza-ne pe Messenger sau Mail.Aceste reguli sunt valabile pentru acest SITE.

Regulile sunt introduse pentru a creea o atmosferă placută şi comodă pentru comunicare. Dacă nu sunţeti de acord cu aceste reguli, sau nu acceptaţi impunerea acestora, vă rugăm să vă abţineţi de la utilizarea forumului.

I. Înregistrarea utilizatorilor.

 1. Pentru a vă înregistra pe forum/site, este necesar să indicaţi un e-mail real. Noi garantăm confidenţialitatea datelor dvs.
 2. Alegerea unui nume de utilizator (un nickname) este un drept pe care-l deţineţi. Administraţia îşi rezervă dreptul de a lua anumite măsuri de stopare a utilizarii unui nume de utilizator, în cazul în care acest nume violează normele morale, legale şi de etică sau deranjează anumiţi utilizatori. Înregistrarea unui nume de utilizatorasemanător cu un altul, este interzisă pentru că va fi creată o confuzie.
 3. Înregistrarea repetată a unui utilizator, indiferent de scopul urmărit este interzisă. Această încălcare gravă, va duce la ştergerea tuturor conturilor înregistrate.

II. Reguli de conduită pe forum.

 1. Comunicarea pe forum se desfăşoară în conformitate cu normele bunului simţ, de morală şi etică.
 2. Folosirea unor cuvinte injurioase, necenzurate, jignitoare etc. sunt strict interzise, indiferent de forma adresării şi destinatar. Acest lucru este valabil şi în cazul schimbării unor simboluri, în cadrul cuvintelor necenzurate.
 3. Orice publicitate a proiectelor web (excepţie fiind proiectele aprobate de administraţie), este strict interzisă.
 4. Semnătura dvs. de pe forum nu trebuie să depăşească două rânduri. Sunt valabile aceleaşi reguli ca şi în cazul postării mesajelor .

III. Postarea mesajelor.

 1. Titlul temei trebuie să fie informativ, să reflecte maxim subiectul temei.
 2. Înainte de a crea o temă, asiguraţi-vă că această temă corespunde cu tematica forumului şi că această temă nu a fost creată anterior pe site.
 3. Este interzisă crearea unor teme similare în diferite secţiuni ale forumului sau cu acelaşi sens.
 4. Încercaţi să nu faceţi greşeli gramaticale, altfel puteţi face o impresie negativă despre dvs.

IV. Relaţiile dintre utilizatori şi administraţie.

 1. Administrarea forumului se desfăşoară după normele bunului simţ şi ale regulilor acestui forum.
 2. Discutarea acţiunilor administraţiei (administratorii şi moderatorii forumului/site-ului) este strict interzisă în orice forum sau temă de discuţie, excepţie făcând forumurile special create pentru asta.

Administraţia îşi rezervă dreptul de a modifica regulile cu o notificare ulterioară despre aceasta, utilizatorilor. Toate schimbările şi inovaţiile de pe forum se fac în conformitate cu părerile şi interesele utilizatorilor.
2Parale.ro
Găseşte ceea ce cauţi